Шулявський міст закриють вже завтра — шляхи об’їзду

Шулявський міст закриють вже завтра — шляхи об’їзду

Карта
Укрінформ
У суботу, 16 березня, Шулявський шляхопровід перекриють на реконструкцію, рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Демонтажні роботи розпочнуться уже 17 березня. Спочатку будуть виконувати демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж консолей тротуарів, розбирання асфальтно-бетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов та частковий демонтаж ростверків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рух транспорту на цей час буде організовано прилеглими вулицями.

"На шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху", - додали у КМДА.

Водіїв закликали з розумінням поставитися до цієї ситуації та обрати альтернативні маршрути.

Як повідомляють у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, через реконструкцію Шулявського мосту зміниться схема руху маршруток.

Читайте також: Шулявський міст на реконструкції - схема об'їзду. Інфографіка

Зокрема, рух автобусів маршрутів №№ 201, 239, 477 відповідно від б-ру Кольцова, ст. м. "Либідська", Деміївської площі до вул. Вадима Гетьмана за власними маршрутами, далі – розворот перед шляхопроводом у районі вул. Смоленської – вул. Вадима Гетьмана, далі за власними маршрутами; автобусів маршруту № 427 у напрямку ст. м. "Палац Спорту" від зал. ст. "Київ-Волинський" до вул. Гарматної за власним маршрутом, далі –вул. Борщагівська – вул. Вадима Гетьмана – просп. Перемоги, далі за власним маршрутом; у напрямку зал. ст. "Київ-Волинський" від ст. м. "Палац Спорту" до площі Перемоги за власним маршрутом, далі – просп. Перемоги – Повітрофлотський шляхопровід – вул. Борщагівська – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом; автобусів маршруту № 442 трасою ст. м. "Політехнічний інститут" – пров. Політехнічний – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – вул. Машинобудівна –вул. Миколи Василенка – просп. Перемоги – ст. м. "Політехнічний інститут".

Крім того, рух автобусів маршруту № 455 у напрямку Севастопольської площі від просп. Свободи до просп. Перемоги за власним маршрутом, далі – вул. Гарматна – вул. Виборзька – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом; у напрямку просп. Свободи від Севастопольської площі до вул. Вадима Гетьмана за власним маршрутом, далі – вул. Олександра Довженка – вул. Дегтярівська – вул. Лагерна – просп. Перемоги – далі за власним маршрутом; автобусів маршруту № 517 у напрямку Севастопольської площі від вул. Академіка Єфремова до просп. Перемоги за власним маршрутом, далі – вул. Гарматна – вул. Виборзька – вул. Вадима Гетьмана – далі за власним маршрутом; у напрямку вул. Академіка Єфремова від Севастопольської площі до вул. Вадима Гетьмана за власним маршрутом, далі – вул. Олександра Довженка – вул. Дегтярівська – вул. Лагерна – просп. Перемоги – далі за власним маршрутом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-