Рятувальники показали, як негода

Рятувальники показали, як негода "погуляла" Києвом

Фото
Укрінформ
Станом на 15:00 для надання допомоги населенню через наслідки негоди столичні рятувальники здійснили 14 виїздів, з них 7 разів на прибирання повалених дерев, 4 рази - на прибирання висячих елементів покрівлі та на прибирання стовпа, банера і зупинки.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС.

Зазначається, що рятувальники здійснили виїзди, зокрема, на бул. Чоколовський, 34, де на проїжджу частину дороги впало дерево; вулицю Полтавську 3, де зірвало 1 кв. м металевої частини даху; вул. Рибальську, 13 - впало дерево на 4 автомобілі; бул. Кольцова, 15а, де на проїжджу частину дороги впало дерево; на вул.Квітки Цісик, 39 - на електромережу впало дерево, обірвано провід; вул. Академіка Вернадського - на проїжджу частину дороги впало дерево, пошкоджено машину; вул. Лисенка, 4, на 6-поверховому житловому будинку зірвало металеве накриття 20 кв.м, зірвано електропровід; на Одеській площі відірвало рекламний банер; на вул. Б.Хмельницького, 41 - руйнування даху трансформаторної підстанції 30 кв.м; на вул. Дегтярівська, 13 на огорожу слідчого ізолятора впало дерево; вул. Богатирська, 6 - на лінію електропроводів упав стовп; вул. Львівська, 25 - зірвало покрівлю однієї зі столичних гімназій; вул. Соборності, 17 - зірвало зупинку громадського транспорту на проїжджу частину дороги.

ДСНС повідомляє, що рятувальники реагують на ті виклики, які загрожують життю та здоров'ю людей, або у випадках, коли наслідки негоди блокують рух громадського чи приватного автотранспорту. Інші виклики перенаправляються до комунальних служб столиці.

Станом на 15:00 інформації щодо жертв та постраждалих немає.

Читайте також: У Миколаєві вітер повалив дерево на маршрутку, постраждали діти

Раніше синоптики попередили про сильні пориви вітру у столиці – 25-30 м/с.

Фото: facebook.com/DSNSKyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-