У Києві вбили свідка у справі

У Києві вбили свідка у справі "діамантових прокурорів" - Сакварелідзе

Укрінформ
У Києві вбили одного зі свідків у так званій справі діамантових прокурорів - власника ювелірного заводу Сергія Кисельова.

Про це в Facebook написав екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.

"Убитий Кисельов раніше розповідав, як з його заводу разом з діамантами, знайденими під час обшуку у заступника обл. прокурора Київської області Корнійця, так само зникло кілька млн USD і десяток кг золота. У свідченні називав прізвища тодішнього заступника генпрокурора і заступника міністра МВС. Також розповів, що в обмін на те, щоб забути за вкрадені під час обшуку готівку і золото, справу по ньому закриють. Тоді так і сталося... Поки Аваков і всі його дзвінкоголосі радники віщають, як ефективно працює МВС, і зайняті політичними розбірками, щоб якось утриматися після виборів, у Києві відстрілюють свідків", - написав Сакварелідзе.

Укрінформ звернувся до правоохоронних органів за підтвердженням.

Читайте також: У справі "діамантових прокурорів" допитали нардепа Костянтиновського

Як повідомлялося, 5 липня 2015 року під час спецоперації СБУ і ГПУ були затримані заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Під час обшуків у них знайшли 500 тис. дол. готівкою, коштовності, цінні папери і незареєстровану вогнепальну зброю. У приміщенні Корнійця, серед іншого, знайшли 65 діамантів, чому його й назвали "діамантовим прокурором".

Печерський райсуд обрав запобіжний захід для Шапакіна і Корнійця у вигляді тримання під вартою з розміром застави 6 400 000 дол. для першого і 3 200 000 дол. - для другого. Обидва підозрювані внесли заставу і вийшли з СІЗО.

Сьогодні, 5 березня, в Києві чоловіку в "Мерседесі" прострелили голову.

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-