У Києві чоловіку в “Мерседесі” прострелили голову

У Києві чоловіку в “Мерседесі” прострелили голову

Фото
Укрінформ
Столичні поліцейські розшукують зловмисника, що вистрілив чоловіку, який знаходився у салоні іномарки “Мерседес”, у голову. Останній від поранення помер.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“До київських правоохоронців близько 11:15 надійшло повідомлення, що в автомобілі, припаркованому у дворі будинку, пролунав постріл, після чого з машини вибіг невідомий та втік у двори. За викликом відразу прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи територіального управління поліції та столичного главку”, - йдеться у повідомленні.

На місці події в салоні іномарки правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За попередньою інформацією, потерпілий - місцевий житель, 1960 року народження.

Читайте також: У банку Чернігова знайшли застреленого 19-річного охоронця

Поліцейські працюють над встановленням та затриманням підозрюваного у вчиненні вбивства, опитують свідків та очевидців для встановлення всіх обставин та причин даного кримінального правопорушення.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені правопорушення Дніпровського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-