Суд залишив під вартою двох підозрюваних у вбивстві поліцейських

Суд залишив під вартою двох підозрюваних у вбивстві поліцейських

Укрінформ
Дарницький райсуд Києва продовжив тримання під вартою до 8 березня Андрія Романюка і Євгена Кошелюка, яких підозрюють у вбивстві двох поліцейських у Києві у ніч проти 4 травня 2015 року.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу громадський активіст Аліна Боднар.

"Суд ухвалив продовжити Андрію Романюку і Євгену Кошелюку запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою у Лук'янівському СІЗО до 8 березня", - сказала вона.

Крім того, у якості альтернативи обом підозрюваним суд призначив заставу у розмірі 3,5 млн грн.

Боднар розповіла, що решта фігурантів цієї справи - Микола Мнишенко, Дмитро Ситніков і Віта Заверуха, уже не мають запобіжних заходів. Останні півтора року у справі відбувається зачитування обвинувального акту.

Читайте також: Суд у справі про вбивство Сармата перенесли на наступний рік

Як повідомлялося, Заверуха, Романюк, Кошелюк, Ситников і Мнишенко підозрюються у нападі на автозаправну станцію в Києві, пораненні працівника АЗС, крадіжці з каси понад 800 гривень і вбивстві двох співробітників полку міліції спецпризначення і пораненні ще трьох, які їх переслідували після інциденту на АЗС.

Підозрюваним інкримінують умисне вбивство, насильство над працівником правоохоронного органу і тероризм. Євгену Кошелюку загрожує довічне позбавлення волі, а Андрію Романюку - ув'язнення строком на 15 років, оскільки на момент вчинення злочину він був неповнолітнім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-