Суд у справі про вбивство Сармата перенесли на наступний рік

Суд у справі про вбивство Сармата перенесли на наступний рік

Укрінформ
Призначене на сьогодні судове слухання по апеляції щодо звільнення Михайла Сігіди - підозрюванного у вбивстві бердянського активіста Віталія Олешка - перенесено на січень 2019 року.

Про це кореспонденту Укрінформ повідомила прес-секретар Апеляційного суду Запорізької області Сніжана Цвєтік.

"Сьогодні справа не слухалась. Причина — неявка одно з адвокатів Сігіди. Засідання перенесли на 3 січня 2019 року. Початок засідання об 11.00", - сказала вона.

За словами прес-секретаря суду, з тієї ж причини перенесли розгляд справи і відносно інших підозрюваних.

Як раніше повідомлялося, заступник голови Національної поліції Вячеслав Аброськін зазначив, що правоохоронці роблять усі можливе, аби залишити під вартою Сігіду.

"Але не виключаю й протилежного рішення суду на користь підозрюваного-співорганізатора вбивства та його злочинних впливових зв`язків. Ті, хто стоять за цим громадянином, знають, хто буде наступним", - написав Аброськін 24 січня на своїй сторінці у Facebook.

Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

Читайте також: Підозрюваного в убивстві "Сармата" заарештували на два місяці

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

15 вересня поліція оголосила, що затримала підозрюваного у замовленні та організації вбивства "Сармата".

Пізніше один із затриманих за вбивство активіста, ветерана АТО Віталія Олешка зізнався у скоєному і назвав замовника злочину - власника ресторану "Мохіто" у Бердянську.Нагадаємо, відомого громадського діяча та бійця АТО Віталія Олешко (позивний "Сармат") вбили пострілом у спину 31 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-