КМДА хочуть зобов’язати встановити дорожні знаки біля шкіл та дитсадків

КМДА хочуть зобов’язати встановити дорожні знаки біля шкіл та дитсадків

Укрінформ
Київська місцева прокуратура звернулась до адміністративного суду з проханням зобов’язати Київську міську раду зробити безпечнішими дороги біля шкіл та дитячих садків.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Київська місцева прокуратура №2 у судовому порядку вимагає від Київської міської ради обладнати ділянки доріг біля навчальних закладів необхідними дорожніми знаками та розміткою», - йдеться у повідомленні.

Так, реагуючи на інформацію Управління освіти Дарницької РДА, місцева прокуратура виявила, що території, прилеглі до гімназії №315, закладу дошкільної освіти №314, гімназії №267 та школи-дитячого садка «Пролісок» не забезпечені належним чином пристроями примусового зниження швидкості («лежачими поліцейськими»), попереджуючими знаками «Діти», знаками обмеження швидкості руху та дорожньою розміткою пішохідних переходів.

Зазначається, що вказані порушення є істотними та можуть створювати небезпеку життю та здоров'ю дітей.

Читайте також: Новорічні свята у школах. Чи вплинула реформа?

Враховуючи викладене, Київська місцева прокуратура №2 звернулась до адміністративного суду з вимогою зобов’язати Київську міську раду вжити заходів щодо усунення виявлених порушень, створивши більш безпечні умови на дорогах біля освітніх закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-