Цьогоріч у Києві відремонтували майже 300 кілометрів доріг – мер

Цьогоріч у Києві відремонтували майже 300 кілометрів доріг – мер

Укрінформ
У Києві впродовж поточного року відремонтували майже 300 кілометрів доріг.

Про це повідомив журналістам мер Віталій Кличко, підбиваючи підсумки роботи міської влади за 2018 рік, інформує його прес-служба.

«Загалом у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів, а також ремонту внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій цього року відремонтовано майже 300 км дорожнього покриття. А за кілька останніх років ми оновили понад 830 кілометрів столичних доріг, 26 мостів та шляхопроводів. За ремонтом доріг Київ – чемпіон в Україні. Без перебільшення!» - підкреслив Кличко.

За його словами, це один з найголовніших напрямків в оновленні міської інфраструктури.

Зокрема, розповів мер, цього року відремонтовано кілька ключових магістралей, що дало змогу поліпшити трафік у столиці та перейти до ремонту маленьких вулиць. Крім того, 2018-го розпочато реконструкцію Шулявського шляхопроводу.

Кличко також зазначив, що у поточному році вдалося суттєво оновити технічну базу «Київавтодору». «Коштом міського бюджету придбали 78 одиниць нової спецтехніки для столичних дорожників, зокрема 44 трактори та 10 міні-навантажувачів, які під час останніх снігопадів вже прибирали тротуари на столичних вулицях», - підкреслив міський голова Києва.

Читайте також: Програма «70/30»: жителі понад 330 будинків Києва платять за тепло менше

Він додав, що загалом з 2014 року «Київавтодор» отримав 221 одиницю нової техніки. "Тобто кожна друга одиниця парку спецтехніки - нова", - підкреслив Кличко.

Мер запевнив, що і наступного року міська влада продовжить глобальний ремонт доріг.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-