Столицю від снігу розчищають майже 360 одиниць спецтехніки - КМДА

Столицю від снігу розчищають майже 360 одиниць спецтехніки - КМДА

Укрінформ
У Києві працюють 359 одиниць снігоприбиральної техніки та 70 бригад з ручного прибирання комунальної корпорації "Київавтодор".

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Наразі у столиці працюють 359 одиниць снігоприбиральної техніки та 70 бригад з ручного прибирання КК "Київавтодор". Упродовж дня вони (за потреби і допоміжна техніка) забезпечуватимуть прибирання столиці від снігу", - йдеться у повідомлення.

Як зазначається, на вулицях із інтенсивним трафіком великогабаритна спецтехніка Київавтодору знаходиться на вихідних позиціях, щоб у разі посилення опадів мати можливість негайно розпочати чергову обробку протиожеледними матеріалами.

Водночас малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з зимового утримання: постійно прибираються та, у разі необхідності, обробляють посипальними матеріалами тротуари, наземні пішохідні переходи, сходові марші, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами "Київавтодору".

Читайте також: У Київавтодорі показали, як працюють ночами

Враховуючи прогноз синоптиків щодо посилення снігопаду у другій половині дня, комунальна корпорація звертається до всіх власників транспортних засобів з проханням не паркуватися обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-