Для розчистки тротуарів комунальники залучили малогабаритну спецтехніку - КМДА

Для розчистки тротуарів комунальники залучили малогабаритну спецтехніку - КМДА

Укрінформ
У Києві для розчистки тротуарів від снігу комунальники залучили сучасну малогабаритну спеціальну техніку.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на КК “Київавтодор”. 

“До роботи з прибирання та обробки тротуарів, підходів до наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту задіяна малогабаритна спецтехніка – трактори та всесезонні машини «Bucher» та 62 бригади з ручного прибирання у складі 456 працівників”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі сніг у місті майже припинився, проте, за прогнозом синоптиків, почнеться зниження температури повітря.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за синоптичною ситуацією та вживають усіх необхідних засобів, щоб забезпечити безперебійний рух транспорту та безпечне пересування пішоходів містом, запевнили в КМДА.

Читайте також: Бюджет Києва виріс до 53 млрд грн

Як повідомляв Укрінформ, за даними Укргідрометцентру, 27 листопада у Києві вночі та вранці сніг, мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень 2-4° морозу.

28-29 листопада у Києві очікується зниження температури: вночі 28 листопада 5-10°, 29 листопада 8-13° морозу, вдень 1-6° морозу. Без опадів; на дорогах ожеледиця. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-