Киянину оголосили підозру за побиття журналіста

Киянину оголосили підозру за побиття журналіста

Укрінформ
Прокуратура Київщини оголосила підозру чоловіку, який умисно завдав тілесних ушкоджень журналісту інформаційного порталу «Стоп корупції ТВ».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Установлено, що у вересні минулого року журналіст інформаційного порталу «Стоп корупції ТВ», виконуючи редакційне завдання, прибув на територію одного з житлових комплексів у с. Гатне Києво-Святошинського району, для зняття відеосюжету щодо незаконного будівництва. У цей час чоловік, який перебував на території житлового комплексу, почав перешкоджати законній професійній діяльності журналіста та задав останньому кулаком один удар в обличчя», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Києво-Святошинська місцева прокуратура повідомила про підозру 46-річному жителю м. Київ у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 (умисне заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень, у зв'язку із здійсненням журналістом законної професійної діяльності) КК України.

Читайте також: Замовний напад на екс-депутата: Мер Тернополя заявляє про наклеп

Досудове розслідування наразі триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-