Жінці, яка втопила двох дітей, повідомили про підозру

Жінці, яка втопила двох дітей, повідомили про підозру

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру жінці, яка втопила двох своїх дітей. 

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

"Матері двох малолітніх дітей, тіла яких зранку 28 жовтня 2018 року виявили в озері Срібний кіл, оголошено підозру в умисному вбивстві", - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що у понеділок до Дарницького райсуду м. Києва прокурор вніс клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Дії 36-річної жінки кваліфіковано за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей).

Інформація про зникнення 5-річного хлопчика та 6-річної дівчинки надійшла 26 жовтня ввечері  від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їхніми спільними дітьми та не виходить на зв'язок.

Зниклу жінку за орієнтуванням виявили наступного дня на трасі Київ-Чернігів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці та намагалася покінчити із собою.

Правоохоронці, які одразу виїхали на місце події, розпочали відпрацювання території навколо озера та виявили у воді біля берега носовий платок та кілька цукерок, які ймовірно належали зниклим дітям. Зранку наступного дня водолази та співробітники ДСНС продовжили пошуки та виявили тіла втоплених дітей.

Читайте також: Вбивство двох дітей у Києві: поліція розповіла подробиці

У неділю, 28 жовтня, на місці трагічної загибелі хлопчика та дівчинки за участі підозрюваної проведено слідчий експеримент.

У рамках слідства будуть призначені судові експертизи, у тому числі психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки. До вирішення питання про обрання запобіжного заходу затримана перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Причини її  вчинку наразі встановлює слідство. Хід розслідування взято на особливий контроль.

Фото: dtp.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-