Депутат заявляє про

Депутат заявляє про "черговий переворот" у Коцюбинському

Укрінформ
Депутат селищної ради Коцюбинського у Київській області Сергій Даніш оголосив себе головою місцевої ради.

Про це написала у Facebook народний депутат Ольга Червакова.

"Ви будете сміятися, але в Коцюбинському знов переворот. У шизоїдів загострення щопівроку, останнє було в березні. Тоді мером самопроголосили алкаша, тепер замінили на мордоворота, який в 2013 році був затриманий по справі про викрадення монашок УПЦ МП. Знайомтесь, Сергій Даніш, колишній тітушка, який має кримінальне минуле, прославився нападами на мирні акції протесту, активістів та журналістів. Під час великого дерибану Біличанського лісу Даніш отримав там ділянку як помічник нардепа-регіонала Петра Мельника. Тепер цей клоун розповідає, що він буде захищати ліс", - повідомила вона.

Водночас депутат висловила здивування тим, що на її переконання, прокуратура не реагує належним чином на події навколо Коцюбинського, зокрема, стосовно неодноразової "зміни влади".

"Всі кримінальні провадження щодо попередніх "ГКЧП" (їх було штуки три) розслідуються прокуратурою. Точніше, НЕ розслідуються. У мене питання: чому не сидить перша самопроголошенка Юлія Главацька? Чекаємо, коли сплине термін давнини?" - наголосила Червакова.

Наразі селищним головою Коцюбинського є Ольга Матюшина, яку у березні цього року групою депутатів селищної ради було незаконно усунуто від посади. Після втручання Мін'юсту Матюшину було поновлено на посаді.

У травні прокурор Київської області Дмитро Чібісов повідомив про підозру депутату селищної ради, який оголосив себе в.о. голови Коцюбинської селищної ради.

Читайте також: Депутат пояснив, коли ВР може розглянути рішення щодо Коцюбинського

Як повідомляв Укрінформ, у вересні цього року Київська міська рада прийняла звернення до Верховної Ради України щодо приєднання селища міського типу Коцюбинське до Києва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-