Кличко назвав пріоритети розвитку транспортної інфраструктури Києва

Кличко назвав пріоритети розвитку транспортної інфраструктури Києва

Укрінформ
Протягом останніх чотирьох років розвиток транспортної та дорожньої інфраструктури є одним із головних пріоритетів роботи столичної влади.

Про це зазначив мер Києва Віталій Кличко під час семінару зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наприкінці червня Київ став першою столицею в Європі, яка отримала членство у Всесвітній дорожній асоціації. Адже в організації представлені переважно країни на рівні урядів. Ремонт доріг, будівництво нових транспортних розв'язок, зручний громадський транспорт, розвиток велоінфраструктури - це стратегічний напрямок для розвитку нашого міста на найближчі роки", - сказав Кличко.

Він наголосив, що якісні й безпечні дороги та ефективна логістика - показник розвинутості і комфортності життя, складова інвестиційної та туристичної привабливості міста.

Кличко відзначив, що за два попередніх роки в Києві капітально відремонтували понад 500 кілометрів доріг. Цього року заплановано оновити ще 300 кілометрів. Всього ж в Києві 1667 кілометрів автошляхів.

"Сьогодні ми ремонтуємо дороги, які не бачили капремонту по 20, 30 а то і 40 років. Ми в спадок отримали і катастрофічну ситуацію зі станом мостів та шляхопроводів. Здійснили перевірку, під час якої виявили, що понад 70 об'єктів знаходяться в передаварійному стані", - зазначив він.

Кличко зауважив, що завдання міської влади в максимально короткі терміни зробити все, аби відремонтувати проблемні об'єкти.

"Для нас проведення такого семінару - це можливість вчитися у найкращих, переймати вкрай необхідний для нас досвід, впроваджувати в містах України передові сучасні технології", - підкреслив Кличко.

Читайте також: Кличко чекає від студентів нових архітектурних ідей для столиці

Як відомо, 22 жовтня у Києві проходить семінар зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором, який організований Всесвітньою дорожньою асоціацією, Міністерством інфраструктури України, Київською міською державною адміністрацією та незалежною ініціативою CoST.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-