Кличко чекає від студентів нових архітектурних ідей для столиці

Кличко чекає від студентів нових архітектурних ідей для столиці

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко запропонував створити на базі Київського національного університету будівництва і архітектури творчу студентську групу для генерації архітектурних ідей, які будуть цікавими для містобудування, і які столиця реалізовуватиме.

Про це Кличко заявив під час спілкування зі студентами КНУБА, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Я не просто приїхав подивитися, я приїхав до вас із пропозицією. Столиця стрімко розвивається. І нам потрібні нові, цікаві ідеї, щоб робити наше місто ще красивішим, а життя в ньому - комфортнішим. Тут багато молодої талановитої молоді, яка прагне долучитися до змін у столиці. І ми пропонуємо вам таку співпрацю", - звернувся Кличко до студентів.

Також мер оглянув виставку кращих робіт майбутніх архітекторів, яка представлена в університеті. 

Він запропонував створити творчу студентську групу для генерації архітектурних ідей та рішень, яка співпрацюватиме з фахівцями КМДА.

Читайте також: Кличко сказав, кого підключають до тепла першим

"Я переконаний, що ідей буде багато, деякі цікаві я побачив сьогодні на вашій виставці. І нам треба багато всього ще зробити, аби підкреслити красу, багату історію, унікальну атмосферу Києва", - зазначив Кличко.

За словами мера, перед містом стоїть багато завдань. “Це і створення нових об’єктів соціальної інфраструктури: шкіл, дитячих садочків, лікарень та спортивних об’єктів. І облаштування зон відпочинку і громадських просторів, парків та скверів. І реконструкція існуючих та побудова нових транспортних розв’язок. І розв’язання проблем зі зведенням нового комфортного житла для киян”, - наголосив Кличко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-