Запроси мене з війни: МІП відкриває виставку

Запроси мене з війни: МІП відкриває виставку "У війни є жіноче обличчя"

Фото
Укрінформ
У КМДА, де увечері відбудеться урочистий захід до Дня захисника України "Запроси мене з війни" за участю українських військових та учасниць проекту "Українські амаzонки", також буде відкрито виставку "У війни є жіноче обличчя".

Про це радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"В рамках проекту "Запроси мене з війни" ми відкриємо виставку "У війни є жіноче обличчя". До Дня захисника. КМДА 17:15. Виставка буде рухлива, ми возитимемо її нашими заходами", - зазначила Соботюк.

За її словами, на фото - Герої України, жінки та чоловіки у військовому та цивільному житті.

Читайте також: У Туреччині проведуть табір для дітей загиблих учасників АТО

Як відомо, "Запроси мене з війни" - проект, який привертає увагу до проблеми реабілітації учасників бойових дій на сході України. Свої танцювальні номери представлять 20 пар - захисники України та "Українські амаzонки".

Під час заходу пари "розкажуть " в танці свої історії з війни: історія матері й сина, який пішов захищати Україну; закоханих, які одружилися на війні; друзів, які, можливо, втратили один одного; історія людей, які мають обмежені фізичні можливості, але не втратили віру в життя.

Українські гурти The Doox та "Без Обмежень" наживо супроводжуватимуть виступи пар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-