У Києві судитимуть шкільного грабіжника

У Києві судитимуть шкільного грабіжника

Укрінформ
У Києві обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано до суду, який протягом року обікрав 14 дитячих навчальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Київською місцевою прокуратурою №9 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо 39-річного чоловіка, який протягом року вчинив серію крадіжок шкільного обладнання та техніки із дитячих закладів освіти», - йдеться у повідомленні. 

Як вже повідомлялось, зловмисника затримали після скоєння крадіжки ноутбука та мультимедійного проектора з приміщення школи №310, розташованої на бульварі Вацлава Гавела у Солом'янському районі. Під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій була встановлена причетність цього чоловіка до скоєння ще 13 крадіжок з приміщень дитячих садків та шкіл.

Читайте також: Поліція Чернігівщини затримала чоловіка й жінку, які грабували пенсіонерів

Зловмиснику інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, зокрема вчинення 14 крадіжок, поєднаних з проникненням у приміщення. Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано до Солом'янського райсуду міста Києва для розгляду по суті. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-