Чи готовий Київ до зими: які недоліки знайшли у будинках

Чи готовий Київ до зими: які недоліки знайшли у будинках

Укрінформ
У Києві в п'ятницю, 21 вересня, інспектували житлові будинки у Подільському, Солом’янському та Оболонському районах на предмет готовності до опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні житлові будинки у Подільському, Солом’янському та Оболонському районах інспектували на предмет готовності до опалювального сезону. Під час перевірки виявлені типові недоліки, що стосуються стану теплових пунктів, електрощитових, а також підготовки інженерних мереж", - йдеться у повідомленні.

Найбільше зауважень до Подільського району, де окрім серйозних недоліків у питаннях підготовки до зими, виявили неякісний ремонті покрівлі та антисанітарію в підвальних приміщеннях.

"Щодо працівників керуючої компанії Подільського району, а також дільниці, що обслуговує будинки на вулиці Межовій, будуть прийняті кадрові рішення. Ми сьогодні вийшли на фінальну стадію підготовки міста до опалювального сезону і виявляти такі прояви безладу, які ми побачили у будинку 15 на Межовій, просто недопустимо", – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Читайте також: Старт опалювального сезону: чиновники Києва очікують аварій і проблем

Він підкреслив, що протягом наступного тижня усі без винятку районні керуючі компанії мають усунути недоліки, які залишились.

"Такі позапланові перевірки триватимуть. Я без перебільшення можу сказати: якщо подібна ситуація повторюватиметься – будуть звільнення з посад", – сказав Пантелеєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-