Старт опалювального сезону: чиновники Києва очікують аварій і проблем

Старт опалювального сезону: чиновники Києва очікують аварій і проблем

Укрінформ
Тривала відсутність гарячої води негативно позначилась на стані теплових мереж у столиці, тому на старті опалювального сезону очікується підвищений рівень аварійності.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

"Тривала відсутність гарячої води негативно позначилась на стані теплових мереж, і ми очікуємо підвищений рівень аварійності на старті опалювального сезону. Тим не менш, аварійна служба комунального підприємства «Київтеплоенерго» готова ліквідовувати їх, і ми залучили додаткові протиаварійні бригад", - сказав він.

За словами заступника мера, у процесі підготовки до зими «Київтеплоенерго» завершило гідравлічні випробування, окрім мережі під мостом імені Патона.

"Ми там продовжуємо роботи. На сьогодні вже виявили 12 пошкоджень. Зараз поступово збільшуємо тиск на цьому об’єкті. Роботи виконують зварювальники-альпіністи, які працюють просто в повітрі на мосту", – пояснив Пантелеєв.

Загалом, за його словами, з квітня у Києві виявили та ліквідували близько п’яти тисяч пошкоджень теплових мереж.

«Відсутність гарячої води у літній період ускладнює життя комунальним службам через корозію теплових мереж. Саме тому наше головне завдання – якомога швидше вирішити газове питання і поновити роботу котелень і ТЕЦ», – сказав Пантелеєв.

Читайте також: Відсутність гарячої води літом ускладнює життя комунальникам - КМДА

За даними комунального підприємства «Київтеплоенерго», у столиці під час підготовки до зими виявлено 5288 пошкоджень теплових мереж, з яких усунуто вже 5055, решта в роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-