Відсутність гарячої води літом ускладнює життя комунальникам - КМДА

Відсутність гарячої води літом ускладнює життя комунальникам - КМДА

Укрінформ
Тривала відсутність гарячої води негативно позначилася на стані теплових мережі, тому у Київській міській державній адміністрації прогнозують підвищений рівень аварійності на старті опалювального сезону. 

 Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

"Тривала відсутність гарячої води негативно відобразилась на стані теплових мережі, і ми очікуємо підвищений рівень аварійності на старті опалювального сезону. Тим не менш, аварійна служба комунального підприємства «Київтеплоенерго» готова ліквідовувати їх, і ми залучили додаткові протиаварійні бригади", - сказав він.

За словами заступника мера, у процесі підготовки до зими «Київтеплоенерго» завершило гідравлічні випробування, окрім мережі під мостом імені Патона. "Ми там продовжуємо роботи. На сьогодні вже виявили 12 пошкоджень. Зараз поступово збільшуємо тиск на цьому об’єкті. Роботи виконують зварювальники-альпіністи, які працюють просто в повітрі на мосту", – пояснив заступник голови КМДА.

За його словами, з квітня у Києві виявили та ліквідували близько п’яти тисяч пошкоджень теплових мереж.

Читайте також: Суд вирішив не перекладати борги “Київенерго” на столичний бюджет

«Відсутність гарячої води у літній період ускладнює життя комунальним службам через корозію теплових мереж. Саме тому наше головне завдання – якомога швидше розв'язувати газове питання і відновити роботу котелень і ТЕЦ», – сказав Пантелеєв.

Загалом, як повідомили в комунальному підприємстві «Київтеплоенерго», у столиці в рамках підготовки до зими виявлено 5288 пошкоджень теплових мереж, з яких усунуто вже 5055, інші в роботі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-