Правоохоронці затримали в Києві росіянина з розфасованими наркотиками

Правоохоронці затримали в Києві росіянина з розфасованими наркотиками

Укрінформ
Співробітники полку поліції особливого призначення затримали в Києві чоловіка з розфасованими наркотиками, який виявився росіянином.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва. 

Як зазначається, подія сталася у Подільському районі столиці.

«Близько півночі група швидкого реагування на вулиці Братській звернула увагу на двох підозрілих осіб: чоловіки, щойно помітили автомобіль поліції, розвернулися і поспішили у протилежному напрямку», -  ідеться в повідомленні. 

Командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк розповів, що правоохоронці відразу наздогнали та зупинили цих пішоходів, у присутності понятих провели поверхневий огляд і в одного із них у сумці виявили розфасовані у пакетики речовини, схожі на наркотичні.

 «Вже встановлено, що зловмисник - 40-річний громадянин Російської Федерації, на території України проживає з 2009 року, посвідки на тимчасове місце проживання не має», - сказав Цикалюк.

Читайте також: У Херсоні вилучили амфетаміну на 300 тисяч гривень

Слідчо-оперативна група Подільського управління поліції задокументувала правопорушення. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки у зловмисника наркотики та з якою метою він їх зберігав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-