У Херсоні вилучили амфетаміну на 300 тисяч гривень

У Херсоні вилучили амфетаміну на 300 тисяч гривень

Укрінформ
У Херсоні поліція затримала двох озброєних чоловіків, які виготовляли і продавали на території міста амфетамін - у них вилучено цього наркотика майже на 300 тис. гривень.

Про це повідомив у суботу відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"У Херсоні поліцейські затримали двох чоловіків, які виготовляли та розповсюджували амфетамін. Під час обшуків у них вилучили гроші, лабораторне обладнання, ваги, фасувальний матеріал, 400 грамів прекурсорів, 2 пістолети та 350 грамів готового амфетаміну. Вартість вилучених наркотиків на "чорному ринку" сягає близько 300 тис. гривень", -  йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, один з учасників групи купував прекурсори та виготовляв наркотик за допомогою лабораторного обладнання. Інший знаходив клієнтів та збував амфетамін шляхом "закладок". При цьому, з потенційними покупцями він особисто не зустрічався, замовлення приймав у месенджерах та соціальних мережах. Розповсюджували амфетамін на території міста Херсона.

Читайте також: Нацполіція припинила діяльність 198 злочинних груп

Як зазначають у відділі комунікації, наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-