Директора столичної школи підозрюють у розкраданні дев'яти мільйонів

Директора столичної школи підозрюють у розкраданні дев'яти мільйонів

Укрінформ
Директору столичної дитячо-юнацької спортивної школи та підряднику повідомили про підозру за фактами розтрати та привласнення понад 9 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Досудовим розслідуванням установлено, що упродовж грудня 2017 року директором однієї з дитячих спортивних шкіл, розташованих у Дарницькому районі столиці, були підписані акти приймання виконаних робіт з проведення капітального ремонту футбольних полів. Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету. Однак, як з'ясувалось, значний обсяг робіт не був виконаний взагалі. Розмір збитків, нанесених столичному бюджету, складає понад 9 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

На підставі зібраних доказів директору ДЮСШ та директору підрядної організації оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України, а саме у розтраті та привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем та службовому підробленні.

Читайте також: Керівника підрозділу Київпастрансу судитимуть за хабар у 165 тисяч

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно підозрюваних з метою відшкодування завданих збитків.

В межах слідства встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-