У Києві починається підготовка до призову

У Києві починається підготовка до призову

Укрінформ
У Києві розпочинається підготовка до осіннього призову киян на строкову військову службу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Розпорядженням КМДА створено та затверджено склад Київської міської призовної комісії з проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні – листопаді 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Голови районних державних адміністрацій мають підбити підсумки цьогорічного весняного призову та організувати відповідну підготовку до осіннього призову.

Крім того, до Головного управління Національної поліції у м. Києві буде направлено прохання надавати допомогу військовим комісаріатам у розшуку призовників, які ухиляються від призову, забезпечити охорону громадського порядку на призовних дільницях, Київському міському збірному пункті та прилеглій до нього території.

Читайте також: Кількість охочих укласти контракт із ВМС за рік зменшилася на 30%

Департамент охорони здоров’я має забезпечити роботу військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату із 3 вересня до 14 грудня 2018 року для контрольного медичного огляду призовників із проведенням обов’язкового переліку обстежень (серологічного аналізу крові на антитіла до ВІЛ, гепатитів В, С та кардіоліпінового антигену), а також розгляду заяв громадян про незгоду з результатом медичного огляду тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-