НАБУ викрило на хабарі суддю з Київщини

НАБУ викрило на хабарі суддю з Київщини

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро України викрили на отриманні хабара суддю одного із районних судів Київської області.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

“Детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Управління захисту економіки Національної поліції в Київській області під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 20 серпня 2018 року викрили на отриманні неправомірної вигоди суддю одного із районних судів Київської області”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ блокувала незаконний збут зброї в Одесі

Як встановило слідство, суддя отримав неправомірну вигоду за непритягнення громадянина до адміністративної відповідальності. Дії судді попередньо кваліфікуються за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, поінформували в НАБУ, однак суми хабара не уточнили.

Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії для документування протиправної діяльності вказаного судді, вирішується питання про повідомлення про підозру.

Читайте також: Хабар чиновниці агроінституту: справа - вже у суді

Досудове розслідування вказаного факту детективи Національного бюро розпочали у липні 2018 року, зазначили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-