Орденом

Орденом "Сталевий хрест непереможних" нагородили 37 військових

Фото
Укрінформ
В Укрінформі відбулася презентація вищої бойової громадської нагороди - ордену "Сталевий хрест непереможних", якою було нагороджено 37 українських військовослужбовців. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Презентація вищої бойової нагороди - ордену "Сталевий хрест непереможних"/ Фото Данііла Шамкіна

"Сьогодні вперше світ побачить вищий бойовий громадський орден України - "Сталевий хрест непереможних". Він насправді сталевий, адже зроблений з міцного матеріалу, сталі. Україна повинна знати своїх героїв", - зазначив директор ВТО "Орден" Олександр Сопов під час церемонії вручення нагород.

Зокрема, ордени "Сталевий хрест непереможних" вручив в.о голови Рівненської районної ради, ініціатор створення нагороди Микола Сальчук. 

"Герої - це всі ті, хто щиро йде до кінця, виконуючи свій обов'язок. Це не тільки бійці, це й волонтери, медики, кожен справжній громадянин, який виконує свої обов'язки. Впевнений, що всі ви пишете новітню історію. Ми керувалися тим, що маємо зробити таку відзнаку, яку неможливо буде купити, її можна тільки вручити і нести за неї відповідальність", - наголосив він. 

Читайте також: Молодих лікарів нагородять медаллю Святого Пантелеймона

У свою чергу голова Національної Спілки Незалежних Журналістів України (НСНЖУ) Сергій Кот зауважив, що журналісти також беруть активну участь у розвитку нагородної системи України. 

"Не тільки потрібно наших Героїв нагороджувати, визнавати їх заслуги, але й про це мають знати якомога більше людей у нашій країні та у всьому світі. Тому журналісти започаткували з ВТО "Орден" таку традицію, що ми розвиваємо разом нагородну систему України, поширюємо її. Так, місяць тому була проведена церемонія нагородження в'язнів Кремля", - зазначив Кот. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-