Київводоканал оголосив тендер на поставку 500 тонн хлору

Київводоканал оголосив тендер на поставку 500 тонн хлору

Укрінформ
«Київводоканал» оголосив тендер на поставку 502,5 т рідкого хлору в системі «ProZorro».

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Для подальшої стабільної роботи підприємства «Київводоканал» оголосив тендер на поставку 502,5 т рідкого хлору в системі «ProZorro». Аукціон запланований на 9 жовтня 2018 року", - йдеться у повідомленні. 

«Київводоканал» наголошує, що відкритий до співпраці з усіма зацікавленими сторонами, у тому числі і з міжнародними компаніями, які є виробниками чи постачальниками рідкого хлору.

Читайте також: Зубко розказав, як вирішують "хлорну проблему"

"Тендер передбачає доставку хлору на підприємство, оскільки «Київводоканал» немає для таких цілей спеціалізованого транспорту. У цьому контексті співпраця з іноземними компаніями ускладнюється тим, що більшість з них пропонують хлор на умовах самовивозу", - зазначили у відомстві. 

Водночас ситуація на ринку змінюється постійно, «Київводоканал» знаходиться у процесі отримання пропозицій і наголошує, що буде співпрацювати з тією компанією, яка запропонує кращі умови поставок.

Зокрема, ПрАТ «АК «Київводоканал» повідомляє, що на сьогодні забезпечений хлором у достатній кількості, у столиці не планується введення графіку подачі води.

Як повідомлялося, «Київводоканал» також розглядає альтернативні методи знезараження води, які дозволять, серед іншого, диверсифікувати джерела постачання реагентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-