У Києві судитимуть банду, яка збувала наркотики через

У Києві судитимуть банду, яка збувала наркотики через "закладки"

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №9 направила до суду обвинувальний акт стосовно 4 членів злочинного угруповання, які налагодили збут наркотиків через так звані безконтактні закладки.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Обвинувальний акт стосовно організатора та трьох членів угруповання скеровано до Солом’янського райсуду міста Києва для розгляду по суті. За вчинене їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що зловмисники були викриті у березні 2018 року. Під час затримання в одного з чоловіків було вилучено 37 порцій наркотичного засобу, котрі він планував розкласти, в іншого - 107 розфасованих в фольгу речовин, що містили метадон.

Читайте також: У Миколаєві ліквідували міжрегіональний канал збуту амфетаміну

Під час обшуків за місцем проживання членів групи правоохоронці вилучили засоби зв'язку, банківські картки, значний обсяг наркотичних засобів, серед яких метадон, опій ацетильований і концентрат з макової соломки.

Матеріали стосовно ще одного спільника зловмисників, який наразі перебуває у розшуку, виділені в окреме провадження, досудове розслідування в якому триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-