Борги Київенерго:  у Верховного Суду запитали, хто має платити

Борги Київенерго: у Верховного Суду запитали, хто має платити

Укрінформ
Господарський суд Києва звернувся до Верховного із запитанням щодо статті 22 закону "Про теплопостачання", посилаючися на яку Нафтогаз не уклав договір з Київтеплоенерго.

Про це Київська міська влада написала у Facebook.

"Господарський суд міста Києва звертається до Верховного Суду для вирішення питання конституційності норми закону, на якій базується вимога Нафтогаз України - Naftogaz щодо визнання КП "Київтеплоенерго" правонаступником боргових зобов’язань Київенерго". Це зазначено у тексті ухвали Господарського суду міста Києва, у якій відмовлено замінити ПАТ "Київенерго" на КП "Київтеплоенерго" як правонаступника частини боргів. Документ офіційно надійшов до КП "Київтеплоенерго", - зазначили у КМДА.

Читайте також: Суд зобов'язав Коболєва увімкнути гарячу воду киянам – Білоцерківець

Як повідомлялося, з травня 2018 року, після завершення угоди з ПАТ "Київенерго", виконавцем послуг гарячого водопостачання та централізованого опалення стало КП "Київтеплоенерго". НАК "Нафтогаз України" відмовився укладати угоду з новим підприємством, мотивуючи це тим, що "Київтеплоенерго" має перебрати на себе борги "Київенерго". Унаслідок цього без гарячої води опинилися понад три тисячі будинків і постала загроза повного відключення міста від гарячої води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-