Свідок розказав подробиці смертельної ДТП на Дорогожичах

Свідок розказав подробиці смертельної ДТП на Дорогожичах

Оновлено
Укрінформ
У Києві біля станції метро "Дорогожичі" зіткнулися два автомобілі і збили чотирьох пішоходів.

Як зазначив у Facebook один зі свідків аварії Віталій Мороз, одна з автівок намагалася проїхати перехрестя на червоне світло і врізалася в іншу машину.

“Поряд зі мною були дві жінки. В цей момент два автомобілі врізаються біля нас в один одного й один з них вилітає на пішохідну зону й вдаряється в міст. Це було як в кіно — в наш бік летять уламки автомобіля, це триває 1-2 секунди, коли не встигаєш хоч якось відвернутися. <...> Жінка за 15 см від мене падає, їй щось влучило в голову, я бачу, як починає текти кров з голови. В перші секунди заціпеніння, далі збігаються люди, я прошу її не рухатися, через 2 хв. хтось підбігає з аптечкою аби перев'язати голову. З нею має бути все добре. Іншу молодшу жінку вдарило й викинуло на дорогу — в неї поранене обличчя, але важливі органи ніби не задіті — їй теж надали допомогу. Гірше — водій чи пасажир білої автівки — його викинуло через вікно й чи його врятують — невідомо. Водій зеленого автомобіля бігав довкола — його ніяк не заділо”, - написав свідок ДТП.

Він також повідомив, що загинув літній чоловік, який стояв біля світлофора.

Як інформує відділ комунікації поліції Києва у Facebook, ДТП сталася опівдні у Шевченківському районі Києва.

 "На перехресті проїжджої частини відбулося зіткнення двох автомобілів, у результаті чого одна з машин виїхала на тротуар, де знаходилися пішоходи. За попередньою інформацією, смертельні тілесні ушкодження отримав один чоловік, інших постраждалих госпіталізували до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На даний час на місці події працюють поліцейські з метою встановлення причин та обставин автопригоди.

Читайте також: На трасі Одеса-Київ Volkswagen влетів у КамАЗ, загинули батько і син

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня близько 10.40 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус, який рухався у напрямку м. Житомира, зіткнувся із вантажною автомашиною із напівпричепом, унаслідок чого 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 9 постраждалих із травмами доставлені до медичних закладів для надання допомоги.

Окрім того, 20 липня близько п'ятої ранку на Миколаївщині сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen та вантажівки. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-