Поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі

Поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі

Укрінформ
У зв'язку із запланованими масовими заходами в центрі Києва за порядком стежить достатня кількість поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. В залежності від оперативної обстановки, кількість правоохоронців може змінюватися.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

"Акції досить чисельні: під Кабміном приблизно до двох тисяч осіб, а під Верховною Радою України - близько 2,5 тисячі. Наразі провокацій та сутичок не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Поліція закликає учасників масових заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та всіляко сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку та безпеки.

Правоохоронці у межах своєї компетенції відразу реагуватимуть на будь-які прояви порушень законодавства та притягуватимуть винних до відповідальності.

Читайте також: Власники авто на "євробляхах" перекрили центр Києва

Як повідомляв Укрінформ, у Києві власники автомобілів на єврономерах вранці перекрили центр Києва і урядовий квартал. Вони, зокрема, заблокували рух транспорту на розі вулиці Хрещатик та Грушевського зі сторони Арсенальної та Європейської площі. Активісти обурені тим, що Кабмін ухвалив постанову, якою надав право поліції зупиняти авто на іноземних номерах і застосовувати до них штрафні санкції. 

Активісти вимагають від влади ухвалити законопроекти, які дозволять розмитнити їх автомобілі і знизити податкове навантаження при ввезенні всіх уживаних іномарок у країну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-