Князєв назвав ім'я вбитого у Києві копа і озвучив основні версії

Князєв назвав ім'я вбитого у Києві копа і озвучив основні версії

Укрінформ
Убитий 5 липня в Києві чоловік на вулиці Щусева - працівник Національної поліції Дмитро Глушак.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook

"Особовий склад Національної поліції сумує та висловлює співчуття родині загиблого поліцейського. Вчора в столиці в обідню пору був вбитий працівник Національної поліції Дмитро Глушак. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції Нацполіції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив голова Національної поліції Києва Сергій Князєв, "негайно була створена посилена слідчо-оперативна група, в яку входять найкращі фахівці Національної поліції".

Читайте також: У Києві застрелили поліцейського - ЗМІ

"Ми долучили колег зі Служби безпеки України. Думаю, що ми прозвітуємо перед суспільством про швидке розкриття цього правопорушення. Зловмисника ми повинні знайти, притягнути до кримінальної відповідальності. Дмитро Глушак був вбитий пострілом з вогнепальної зброї в середмісті Києва. Упродовж вчорашньої та сьогоднішньої доби поліція відпрацьовує кілька робочих версій. Одна з них - це вбивство скоєно з метою пограбування. Інша - вбивство пов'язано зі службовими обов'язками, які виконував потерпілий. Висловлюю співчуття сім'ї загиблого поліцейського, батькам, дружині та 6-річному синові, який лишився сиротою", - сказав Князєв.

Як повідомлялося, у Шевченківському районі столиці на вулиці Щусева 5 липня застрелили чоловіка. Тіло потерпілого без ознак життя виявила перехожа, яка відразу зателефонувала в поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-