У Києві підпалили банківське відділення

У Києві підпалили банківське відділення

Фото
Укрінформ
Київські поліцейські встановлюють причини та обставини пожежі у банківському відділенні по вул. Героїв Севастополя у Києві.

Про це йдеться у повідомленні поліції Києва.

"О 3.45 год. у чергову частину надійшла інформація, що по вул. Героїв Севастополя ніби було чути вибух та йде дим. За вказаною адресою прибули рятувальники, патрульні, слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Встановлено, що тут знаходиться одноповерхова будівля, в якій розміщене банківське відділення. У приміщенні пошкоджені вікна та виникла пожежа. У результаті ніхто не постраждав. За передньою інформацією, пожежа почалася через те, що зловмисники кинули пляшки із запальною сумішшю", - йдеться у повідомленні.

Обставини події та мотиви вчинення правопорушення встановлюються. Проведений огляд, правоохоронці розшукують свідків та перевіряють наявність камер відеонагляду.

З місця події експерти вилучили обгорілу печатку, жодних решток будь-яких вибухових пристроїв не виявили. Зі слів свідка, він помітив, як до будівлі підійшли двоє чоловіків у темному одязі і розбили вікно. Після чого чоловік пішов за телефоном, а коли повернувся, їх вже не було. Крім того, правоохоронці поспілкувалися із працівниками банківського відділення, однак вони навіть припустити не можуть, хто це міг зробити.

Читайте також: У Києві вимагали відставки начальника патрульної поліції

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-