У Деснянському районі цієї ночі

У Деснянському районі цієї ночі "митимуть" труби

Укрінформ
Згідно зі щорічним графіком, у Деснянському районі столиці вночі проти 21 червня, а саме із 24:00 до 07:00, проведуть планове профілактичне промивання мереж. 

Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал», інформує КМДА

«Профілактичне промивання буде проводитися у ніч на 21 червня, а саме із 24:00 до 07:00. Попередньо здійснюватиметься чищення та миття резервуару чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Троєщина», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в зону робіт потраплять мережі на вул. Драйзера (парні номери), просп. Маяковського (від вул. Драйзера до вул. Сабурова, парні номери), вул. Сабурова (непарні номери), просп. Маяковського (від вул. Закревського до вул. Сабурова, непарні номери).

Згідно з повідомленням Київводоканалу, профілактика проводитиметься уночі, щоб не створювати незручностей мешканцям. 

Читайте також: У Києві прорвало труби - без води сидять 18 вулиць

Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою із крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. 

Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно, ідеться в повідомленні.

У Київводоканалі звертають увагу, що промивання - це обов'язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі в резервуарах, не застоювалася та не погіршувалася її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-