НКРЕКП провела нараду щодо врегулювання ситуації з гарячою водою у Києві

НКРЕКП провела нараду щодо врегулювання ситуації з гарячою водою у Києві

Укрінформ
Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та ЖКП провела нараду щодо врегулювання проблемних питань забезпечення функціонування паливно-енергетичного комплексу Києва. 

У нараді взяли участь представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості, ДП "НЕК Укренерго", НАК "Нафтогаз України", КП "Київтеплоенерго", ПАТ "Київенерго", повідомляє прес-служба Нацкомісії.

"Представники всіх сторін, що взяли участь в обговоренні, узгодили план невідкладних заходів для вирішення існуючих проблем, опрацювали питання спільної взаємодії та прискорення надання КП "Київтеплоенерго" дозвільних документів, ліцензій, вчасного встановлення тарифів на відпуск електричної енергії, тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води задля забезпечення безперебійного функціонування паливно-енергетичного комплексу міста Києва та недопущення надзвичайних ситуацій техногенного характеру", - йдеться у повідомленні.

Під час наради були обговорені питання щодо отримання КП виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) "Київтеплоенерго" ліцензій та дозвільних документів для здійснення господарської діяльності з виробництва електричної та теплової енергії. Йшлося про врегулювання існуючих питань щодо господарського відання засобами виробництва електричної та теплової енергії, підписання угод на постачання паливно-енергетичних ресурсів з метою стабільного енергопостачання столиці.

Читайте також: Депутат попередив Нафтогаз про відповідальність за шантаж Києва

Як повідомляв Укрінформ, КП "Київтеплоенерго" може отримати необхідні ліцензії та тарифи для здійснення діяльності уже до кінця червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-