У Києві назвали кращих експортерів року

У Києві назвали кращих експортерів року

Укрінформ
КМДА за підтримки Київської торгово-промислової палати (КТПП) визначила столичні підприємства, які стали кращими експортерами 2017 року.

Про це Укрінформ повідомили в КТПП.

"Комісія із проведення конкурсу визначила суб’єктів господарювання – експортерів, яким присвоюється диплом та знак «Кращий експортер року». Переможцями стали 23 столичних підприємства", - йдеться в повідомленні.  

Так, за результатами зовнішньоекономічної діяльності у 2017 році кращими експортерами року визначено підприємства: ТОВ «УКРПРОДПРОМПОСТАЧ», ТОВ «Київська макаронна фабрика», ПрАТ «ОБОЛОНЬ», ТОВ «Київський фурнітурний завод», ТОВ «РІФ-1», НВ ПП «АНЄГ», ТОВ «Новий Друк», ТОВ «Пролог Семікор», ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», ПАТ «ФАРМАК», ПрАТ ІІ «Слобожанська Будівельна кераміка», ТОВ «АТЕМ ГРУП», ПрАТ «Київське ЦКБ арматуробудування», ТОВ «Комерційно-промислова фірма «ПРОМІКС, ВАТ «МЕРИДІАН» ім. С.П. Корольова, КП СПБ «Арсенал», ТОВ «РОСТОК ЕЛЕКОМ», ПАТ «НВО «Київський завод автоматики», ТОВ «ЕЛВАТЕХ», ПрАТ «УХЛ-МАШ», ДП «Завод 410 ЦА», ДП «Київський бронетанковий завод», ТОВ «ЗАММЛЕР УКРАЇНА».

Читайте також: Для України реально вийти з-під нових тарифів США на метали - Микольська

Зазначається, що «Кращий експортер року» традиційно є своєрідним підсумком роботи столичних компаній на зарубіжних ринках. Це відзнака потужності столичних підприємств, засвідчення їхнього вагомого внеску у розвиток економіки міста Києва. Переможці визначалися за показниками приросту обсягів експорту, питомої ваги експортної продукції у загальному валовому продукті підприємства, питомої ваги на кожного працюючого на підприємстві, участі у міжнародних виставках та форумах за попередній 2017 рік.

На офіційній церемонії переможці отримали не лише дипломи «Кращий експортер року», а також право використання спеціального знака «Кращий експортер року» для маркування продукції та у своїх рекламних і презентаційних матеріалах.

Додатково для переможців конкурсу розглядається можливість за міський бюджет компенсувати присутність одному або кільком підприємствам на міжнародній виставці.

Четвертий рік поспіль серед малих, середніх та великих промислових підприємств Києва Київська ТПП та КМДА визначають кращих експортерів у різних галузях, таких як машинобудування, харчова, хімічна промисловість з метою підвищення конкурентоспроможності та розвитку експортних можливостей київських виробників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-