Погром кіосків біля столичного метро: поліція оголосить підозру

Погром кіосків біля столичного метро: поліція оголосить підозру

Укрінформ
Поліція Києва затримала трьох учасників сутички на ринку біля метро "Лісова", вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні групового хуліганства.

Про це повідомляє столична поліція.

"Після проведення першочергових слідчих дій трьох учасників події затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєнні групового хуліганства. Усіх інших, доставлених до УП, відпустили", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, під час сутички на ринку біля метро "Лісова" у Києві у неділю було затримано 34 особи.

Кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили торгову точку продавця, який два дні тому побив військового пенсіонера, та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.

Унаслідок конфлікту троє правоохоронців постраждали.

Читайте також: Погром кіосків біля столичного метро: затриманих уже 34

25 травня продавець одного з кіосків ринку біля станції метро "Лісова" у Києві з кулаками накинувся на військового пенсіонера. Відео побиття у Facebook виклала дочка потерпілого.

26 травня поліція Києва повідомила, що вони затримали чоловіка, який побив військового пенсіонера на ринку поблизу станції метро "Лісова". Кримінальне провадження щодо цього випадку розслідується за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-