Ліга Чемпіонів: у Києві виводять на чергування 10 тисяч правоохоронців

Ліга Чемпіонів: у Києві виводять на чергування 10 тисяч правоохоронців

Укрінформ
Сьогодні у другій половині дня і до завершення матчу за порядком у центрі столиці стежать десять тисяч працівників усіх відомств системи МВС.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні у столиці відбудеться фінальний футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА. Тож правоохоронці робитимуть усе, аби не допустити конфліктів і провокацій. У другій половині дня і до завершення матчу за порядком стежать 10000 працівників усіх відомств системи МВС", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Які київські вулиці перекрили на час фіналу Ліги Чемпіонів

Вранці поліцейські попередили дві конфліктні ситуації між компаніями молодих чоловіків. "6:30. На перехресті вулиць Шота Руставелі і Басейної виникла сварка між групою студентів, які голосно лаялися. Поліцейські, які несуть службу у центральній частині міста, негайно втрутилися і припинили конфлікт. 7:55. Сварка виникла між чотирма особами у стані алкогольного сп’яніння, які вийшли з нічного клубу на Хрещатику. Поліцейські і нацгвардійці провели із компаніями профілактичні бесіди", - повідомили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, на НСК "Олімпійський" у Києві в суботу, 26 травня, відбудеться фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років.

У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійдуться іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-