На фіналі ЛЧ очікується не менше 55 тисяч іноземних вболівальників - Нацполіція

На фіналі ЛЧ очікується не менше 55 тисяч іноземних вболівальників - Нацполіція

Укрінформ
На фінальний матч Ліги чемпіонів у Києві, який відбудеться 26 травня, прибуде не менше 55 тисяч іноземних вболівальників.

Про це на брифінгу сказав очільник столичної поліції Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Звісно, ще не всі (іноземні вболівальники прибули до Києва - ред.). Прибуло трохи більше тисячі вболівальників, сьогодні лише фінал жіночого чемпіонату. Основна маса вболівальників почне прибувати завтра у другій половині дня, і всі вболівальники, яких будуть привозити клуби, що роздавали білети, прилетять чартерними рейсами в Бориспіль 26 числа зранку. Ми спілкувалися з іноземними представниками команд - по 17 тисяч білетів команди отримали, близько 20 тисяч отримали спонсори. Іноземних вболівальників... ми очікуємо не менше 53-55 тисяч осіб, хоча розуміємо, що на стадіоні буде значно більше осіб, але іноземних вболівальників буде десь 55 тисяч», - сказав Крищенко.

Читайте також: Ліга чемпіонів: яскрава футбольна фієста панує у столиці України

За його словами, 25 травня у столичній поліції відбудеться спільна нарада з іноземними поліцейськими щодо фанатів.

«Особливо небезпечні фанати... скажімо так, є практика і в Англії, і в Іспанії, вони не виїдуть взагалі з держави, білетів в них не буде, і така інформація є і в нас. Офіцери поліції звідти прибувають до нас, завтра в нас спільна нарада, і ми будемо з ними проводити спільну роботу. Вони будуть консультувати нас по фанатам. 6 офіцерів з Іспанії, 6 з Британії. Але якщо іноземні вболівальники будуть скоювати правопорушення, діяти буде виключно поліція України за законами України», - додав Крищенко.

Читайте також: У КМДА розповіли про сюрпризи для вболівальників Ліги чемпіонів

За його словами, поліцейські під час проведення матчу 26 травня «зможуть швидко відреагувати на будь-які хуліганські або інші прояви».

Як повідомлялося, 26 травня 2018 року на полі НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-