У Києві скасували концерт Козловського через російські гастролі

У Києві скасували концерт Козловського через російські гастролі

Укрінформ
Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського через його виступ у Москві.

Про це Громадському повідомили в адміністрації закладу. Зазначається, що рішення ухвалило керівництво клубу, і жодних погроз з боку людей, які ймовірно планували б зірвати концерт, не надходило.

«Адміністрація Caribbean Club 11/05 скасувала концерт Віталія Козловського. Цей концерт НЕ відбудеться 21-го травня чи в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою», — також йдеться у повідомленні на сайті клубу.

Як повідомлялося, раніше праворадикальна організація «Сокіл» заявила про намір  блокувати концерт українського співака Віталія Козловського, запланований у Києві на 21 травня.

Львівський нічний клуб «Галерея лицарів» скасував виступ співака, запланований на 18 травня. 

Козловський 9 травня взяв участь в одному з концертів, присвячених Дню перемоги, в Москві. При цьому сам співак не вважає свій виступ зрадою і стверджує, що за останні чотири роки жодного разу не виступав в Росії, а виступити на концерті з нагоди Дня перемоги погодився, щоб вшанувати пам'ять ветеранів. 

Читайте також: У Львові скасували концерт іще одного гастролера до РФ

Як відомо, Козловському у 2009 році було присвоєно звання "Заслужений артист України" - за "вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-