Київським поліцейським подарували цуценят бельгійської вівчарки

Київським поліцейським подарували цуценят бельгійської вівчарки

Фото, відео
Укрінформ
Начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко привітав працівників кінологічного центру та вручив спецпризначенцям Києва цуценят бельгійської породи Малінуа від колег із Київської області.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Завдяки вашому підрозділу попереджено багато правопорушень, адже тільки віддані своїй справі люди служать у цій поліцейській службі, де важливі не тільки відповідальність, а й терпіння у вихованні чотирилапих помічників», - наголосив Крищенко.

Київським поліцейським подарували цуценят бельгійської вівчарки / Фото: Поліція Києва

Керівник столичних правоохоронців передав поліцейським від колег із Київської області цуценят породи бельгійської вівчарки Малінуа, корм та знаряддя для їх тренування. Спочатку вони пройдуть курс дресировки, а через півроку-рік вийдуть на перше завдання. Цуценята служитимуть у полку особливого призначення №2.

Читайте також: Львівським прикордонникам подарували цуценят німецької вівчарки

Кінологічний центр є головною службою з підготовки та використання службових собак, які допомагають поліцейським нести службу під час охорони громадського порядку, пошуку зброї, вибухових та наркотичних речовин, а також розшукувати злочинців за запаховим слідом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-