У Києві

У Києві "освіжили" княгиню Ольгу

Фото
Укрінформ
На Михайлівській площі в Києві помили пам'ятник княгині Ользі, Андрію Первозванному та просвітителям Кирилу і Мефодію.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначив голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга, на помиття пам'ятників не витрачені бюджетні кошти, лише надана техніка, бо акція відбувається за рахунок сервісної  компанії, котра вже не перший рік миє пам'ятники в столиці.

"Це яскравий приклад того, як бізнес може бути соціально відповідальним. Сподіваюся, що й інші компанії підтримають цю акцію", -  додав Гаряга.

За його словами, у попередні роки за підтримки цієї ж сервісної компанії помили пам'ятники Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, Миколі Лисенку.

"Цього року вирішили помити пам'ятник княгині Ользі, тому що так само його жодного разу не мили, як й інші. І вже можна побачити ефект, бо білий мармур інакше виглядає", - зазначив голова Шевченківської райадміністрації Києва.

У столиці помили пам'ятник княгині Ользі / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Він також повідомив, що пам'ятники миються без використання хімічних добавок, використовується вода під тиском і підручні засоби.

Окрім того, зазначив Гаряга, цього року також планують помити пам'ятник Богдану Хмельницькому на Софійській площі. Проте точної дати, наголосив він, поки не визначено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-