Поліція Києва розслідує, хто встромив ніж у спину “кіборга”

Поліція Києва розслідує, хто встромив ніж у спину “кіборга”

Укрінформ
Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом групового нападу на ветерана АТО, якому завдано колото-різаного поранення у спину.

Інцидент стався на вулиці Костянтинівській у Подільському районі столиці, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Чоловік проходив по вулиці та відчув удар у спину. Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат, які були одягнені у маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, у результаті чого він дістав колото-різане поранення в спину", - розповіла т.в.о. начальника Подільського управління поліції Наталія Зіненко.

Читайте також: У Києві група невідомих в масках з ножем напала на учасника АТО

Потерпілого госпіталізували і надали необхідну допомогу.

Працівники поліції опитали свідків та очевидців події, а також переглянули відео з камер спостереження. Наразі правоохоронці розшукують нападників.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Особам, причетним до вчинення правопорушення, загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляє ТСН, 2 травня у Києві на вулиці Костянтинівській, 59/5, на Подолі невідомі із закритими обличчями напали на "кіборга", захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича. Вони завдали удар ножем в нижню частину спини. Потім забризкали обличчя газом та хотіли добити молотком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-