У Києві затримали

У Києві затримали "мінерку" Верховної Ради

Укрінформ
У Києві затримали 39-річну мешканку Київщини, яка надала неправдиву інформацію про замінування Верховної Ради України. Їй загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Учора ввечері до чергової частини Печерського управління столичної поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що будівля Верховної Ради України замінована. Працівники управління державної охорони обстежили приміщення, а спеціалісти вибухотехнічної служби поліції - прилеглу територію. Під час огляду вибухових речовин та пристроїв не виявили", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, працівники карного розшуку встановили, що неправдиве повідомлення здійснила жінка, яка проживає у одному із сіл Київської області. За допомогою колег із Борисполя вдалося встановити її місцеперебування та доставити в управління київської поліції.

Читайте також: В Одесі біля консульства Росії поліція бомбу не знайшла

39-річна мешканка Київщини телефонувала на спецлінію 102 у стані алкогольного сп'яніння,  прилад показав 1,4 проміле. Мобільний телефон, із якого здійснено дзвінок, вилучено. Вирішується питання про оголошення підозри жінці за вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Крім того, відомо, що зловмисниця не вперше телефонує до поліції із неправдивими повідомленнями, раніше вона вигадувала інформацію про інші злочини, переважно, наприклад, крадіжки.

За неправдиве повідомлення про замінування Ради жінці загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-