В Одесі біля консульства Росії поліція бомбу не знайшла

В Одесі біля консульства Росії поліція бомбу не знайшла

Укрінформ
Під час обстеження території Генерального консульства РФ в Одесі фахівці-вибухотехніки та кінологи не виявили вибухонебезпечних предметів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у поліції.

"Під час обстеження території вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Під час проведення заходів було евакуйовано близько 300 осіб. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України", - зазначили в поліції.

Ситуація біля консульства Росії в Одесі наразі спокійна, близько тридцяти активістів патріотичних організацій, що вранці зібралися неподалік диппредставництва, розійшлися. Правоохоронці забезпечують правопорядок.

Раніше анонім повідомив про замінування вулиці Гагарінське плато, на якій розташоване генконсульство РФ. 

Читайте також: В Одесі ''мінували” вулицю, де знаходиться консульство Росії

16 березня у МВС заявили, що 18 березня з метою уникнення провокацій і можливих тяжких наслідків підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій - відповідно до Віденської конвенції. При цьому доступ до російських дипустанов в Україні матимуть лише особи з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ в цей день на територію диппредставництв допускатися не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-