В Одесі ''мінували” вулицю, де знаходиться консульство Роcії

В Одесі ''мінували” вулицю, де знаходиться консульство Роcії

Фото
Укрінформ
Правоохоронці перевіряють інформацію про замінування вулиці Гагарінське плато, на якій знаходиться Генеральне консульство РФ.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області

"Сьогодні о 8:10 годині на спецлінію "102" надійшло анонімне повідомлення про те, що вулиця Гагарінське плато замінована", - йдеться у повідомленні.  

Біля посольства РФ у Одесі / Фото: Ляшонок Ніна, Укрінформ

Зазначається, що на місці працюють наряди поліції, спеціалісти Вибухотехнічного управління та кінологи. Вживаються заходи щодо локалізації території.

Акція проти виборів в Криму, під пам'ятником Дюку / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, біля Генерального консульства РФ у Львові  на акцію протесту проводять активісти правого спрямування. Вони палять шини, протестуючи проти виборів президента держави-агресора.

У Києві у неділю біля Посольства РФ в Україні, яке знаходиться за адресою Повітрофлотський проспект, 27, активісти "Національного корпусу", ВО "Свобода" та НВР "Правий сектор" розпочали 12- годинну акцію протесту. Захід назвали -  "Блокада посольства РФ".

Націоналісти планують бути під стінами посольства РФ до восьмої вечора, поки не завершиться голосування. О другій годині дня вони планують провести перформанс - символічно відкрити "пам'ятник Путіну".

Читайте також: Націоналісти встановлюють шибеницю біля Посольства РФ у Києві

Вони зібралися на такі самі акції й біля дипломатичних представництв в Харкові, Одесі та Львові.

16 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що Україна не дозволить громадянам голосувати у консульствах РФ. На територію російських дипломатичних установ для участі у виборах президента РФ допускатимуться лише дипломати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-