Кличко наголосив, що всі винні у сутичці на Татарці мають бути покарані

Кличко наголосив, що всі винні у сутичці на Татарці мають бути покарані

Укрінформ
Правоохоронні органи повинні всебічно розслідувати події, що сталися під час протистояння на земельній ділянці на Татарці, і всі без виключення винні мають відповісти за вчинене.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба столичної влади.

«Я переконаний, правоохоронні органи, які порушили справу, повинні розслідувати її всебічно та відкрито. І чому та хто побив депутата. І що робили та які дії чинили на майданчику депутати. Хто жбурляв пляшки із запальною сумішшю та хто кого бив», – підкреслив міський голова.

 Кличко зауважив, що громадськість і ЗМІ мають бути поінформовані про хід розслідування та з’ясовані під час розслідування деталі події.

"А всі без виключення винні в безладах повинні бути притягнуті до відповідальності", – наголосив міський голова.

Водночас мер Києва закликав припинити всі спекуляції відносно земельної ділянки, на якій сталися сутички. За його словами, ця земельна ділянка була надана понад 10 років тому в оренду торговому представництву Таджикистану на основі міждержавної угоди. Окрім того, додав Кличко, рік тому Київрада продовжила договір оренди, а гаражі, які стоять на цій землі, розміщені там незаконно.

«І в мене питання: що там захищали депутати? Не треба чинити провокацій!» – підкреслив він.

Безвідповідальними назвав мер і сьогоднішні дії фракції «Свобода», депутати якої заблокували засідання Київради.

Кличко закликав депутатів Київради працювати в інтересах Києва і киян, а не влаштовувати безлади.

Читайте також: Свободівці заблокували трибуну Київради, Кличка лишили без мікрофона

Як повідомляв Укрінформ, засідання Київської міської ради 15 березня не розпочалося через блокування трибуни депутатами від фракції "Свобода". Депутати вимагали надати слово лідеру фракції Юрію Сиротюку щодо інциденту, який стався 9 березня на вулиці Половецькій, де у результаті нападу постраждали кияни, а також депутати Юрій Левченко та Святослав Кутняк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-