На вихідних у Києві – снігопади, хуртовини і 11° морозу

На вихідних у Києві – снігопади, хуртовини і 11° морозу

Укрінформ
У Києві 17 березня внаслідок впливу активного циклону очікуються складні погодні умови - снігопади, хуртовини, сніговий покрив сягатиме 8-15 сантиметрів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Український гідрометцентр.

“Внаслідок впливу активного циклону 17 березня в столиці очікуються складні погодні умови: вночі сильний сніг, вдень - помірний сніг (утворення снігового покриву 8-15 сантиметрів), пориви північно-східного вітру 15-18 метрів за секунду, хуртовина, на дорогах - ожеледиця, зниження температури вночі та вдень до 3-8 градусів морозу”, - наголошують метеорологи.

У Гідрометцентрі попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2-й (жовтий) рівень загрози для автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

Читайте також: Циклон в Україні: товщина снігу сягне 25 сантиметрів

У Києві 16 березня прогнозують хмарну погоду з проясненнями, температура вночі становитиме 3-5 градусів морозу, а вдень - 0-2 градусів нижче нуля. 18 березня очікується сніг, температура вночі - 9-11 градусів морозу, а вдень - 6-8 нижче нуля. 19 березня опадів не буде. Температура вночі опуститься до 11-13 градусів морозу, вдень - до 3-5 градусів.

Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликало киян у ці дні бути обережними, пересуваючись вулицями міста.

Раніше Укравтодор повідомляв, що 17-19 березня в Україні очікуються сильні хуртовини, внаслідок яких товщина снігового покриву в деяких областях у неділю може сягнути 20-25 см. Очікують зростання загрози порушення руху транспорту до "жовтого" і "червоного" рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-