У Києві через морози відновили роботу 44 пункти обігріву

У Києві через морози відновили роботу 44 пункти обігріву

Укрінформ
У зв'язку з різким зниженням температури повітря у Києві відновили роботу пункти обігріву. Наразі у столиці працюють 44 такі пункти, 18 із них - цілодобово. 

Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Департаменту міського благоустрою - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук, передає кореспондент Укрінформу.

"Рішенням комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 23 лютого було продовжено роботу пунктів обігріву. За період з 23 лютого по сьогодні в пункти обігріву звернулося 137 осіб. За весь період від початку зимового періоду по сьогодні пунктами обігріву скористалися 965 осіб. Пункти всі знаходяться в робочому режимі, частина з них працює цілодобово", - розповів Ткачук.

Він уточнив, що наразі у столиці працюють 44 пункти обігріву, з них 18 -  цілодобово. 

"Пункти обігріву будуть працювати до того часу, поки не покращаться погодні умови", - зазначив він. 

Ткачук підкреслив, що у пунктах обігріву можна зігрітися, а також отримати першу медичну допомогу. 

Читайте також: У понеділок українців чекає до 25° морозу, на дорогах - ожеледиця

"Пункти обігріву - це стаціонарні приміщення, в яких є місце для відпочинку, можна випити чай, отримати першу медичну допомогу, в кожному пункті є аптечки. Співробітники комунальних підприємств, на базі яких розгорнуті пункти обігріву, готові підтримати та надати допомогу. Можна також отримати теплі речі, якщо хтось цього потребує. Ми співпрацюємо з Департаментом охорони здоров'я та поліцією", - сказав він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-