Біля університету Богомольця - акція через самогубство студентки з Туркменістану

Біля університету Богомольця - акція через самогубство студентки з Туркменістану

Фото
Укрінформ
У Києві під Національним медичним університетом імені Богомольця проходить акція у зв'язку з самогубством студентки з Туркменистану Муккадас Насирлаєвої.

Учасники акції звинувачують керівництво університету у корупції, повідомляє "Громадське".

Зазначається, що Київська місцева прокуратура № 9 вже розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення до самогубства студентки НМУ ім. Богомольця Муккадас Насирлаєвої з Туркменістану.

Зранку 19 лютого на сторінці медуніверситету опублікували повідомлення, що зникла студентка з Туркменістану Насирлаєва була відрахована з НМУ ім. Богомольця.

Читайте також: Трагедія на мосту Патона: поліція розслідує доведення до самогубства

Як повідомлялося, в Києві рятувальники шукають студентку з Туркменістану, яка стрибнула з мосту Патона. Починаючи з 17 лютого, столичні водолази проводять пошукові роботи.

Як повідомив адвокат, очільник діаспори туркменського народу Ровшанбек Розметов, студентка Національного медичного університету імені Богомольця, громадянка Туркменістану Насирлаєва стрибнула з мосту 30 січня, до цього її вважали зниклою безвісти. Розметов оприлюднив відео у Facebook, на якому, за його словами, можна відстежити шлях студентки до мосту Патона.

Акція через самогубство студентки біля університету Богомольця / Фото: Сірик Анатолій. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-